• 1 2 3 4 5

Saga Amurg: Zori de Zi - Partea a 2-a, cea mai buna lansare din toate timpurile in Romania

Articol din 26 Noiembrie 2012 / 0 păreri / 15.498 vizualizări

Deznodamantul povestii de iubire dintre Bella si Edward, Saga Amurg: Zori de Zi - Partea a 2-a, surclaseaza toate filmele lansate pana in momentul de fata in cinema, cele mai bune rezultate fiind detinute pana acum de Piratii din Caraibe: Pe ape si mai tulburi, partea finala din Twilight inregistrand un numar de spectatori si incasari record in Romania, in doar primul weekend de la lansare.

Aducand peste 123.000 de spectatori la cinematografe si incasari de aproximativ 2.155.000 de lei, ultima parte a fenomenului Amurg se claseaza pe primul loc in topul preferintelor romanilor care au ales sa vada acest film in weekend-ul 16 - 18 noiembrie. Pana la lansarea ultimului film din seria Amurg, cele mai bune rezultate din toate timpurile in weekend-ul de lansare le-a detinut Piratii din Caraibe: Pe ape si mai tulburi cu 83.213 spectatori, urmatorul loc fiind ocupat de Avatar cu 67.200 spectatori.

Cu aceste date impresionante, seria Amurg reuseste sa intreaca orice asteptari, dovedind inca odata, daca mai era nevoie, devotamentul unui numar tot mai mare de fani romani, complet cuceriti de noile personaje, dovezile de dragoste nemuritoare si o lupta finala de proportii epice din Saga Amurg: Zori de Zi - Partea a 2-a.

Dupa nasterea fiicei sale Renesmee, Bella incepe sa profite de noua ei viata de vampir si de puterile dobandite. Bucuria ei este insa una de scurta durata, din cauza aparitiei unui alt vampir, Irina, care crede ca Renesmee este un "copil nemuritor" si ii dezlantuie din nou pe Volturi impotriva clanului Cullen. Pentru ca autoritatea vampirilor ii condamna imediat la moarte pe copiii transformati in vampiri, din cauza faptului ca sunt incontrolabili, viata lui Renesmee este pusa in mare pericol.

Prinsi intr-o lupta cumplita pentru supravietuire, Edward si Bella incearca sa se alieze cu toate clanurile de vampiri din jurul lumii, pentru a le aduce ca martori in fata Volturilor, in apararea fiicei lor. Va fi oare suficient pentru clanul Cullen sa demonstreze ca Renesmee nu este un "copil nemuritor" pentru a-i salva viata?


Cea de-a cincea parte a seriei, Saga Amurg: Zori de zi - Partea a 2-a, este distribuita de MediaPro Distribution din 16 noiembrie in cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Baneasa, Lotus (Oradea), Odeon Cineplex (Cluj), Cityplex (Constanta, Tulcea și Brașov), Cinema City (Cotroceni, Arad, Arad Galeria, Bacau, Baia Mare, Braila, Cluj, Iasi, Constanta, Pitești, Sun Plaza, Timisoara, Targu-Mureș), Cortina (Oradea), Cinema "Capitol" (Onesti), Cinema ,,Eugen Ionescu"(Slatina), Cinema Florin Piersic (Cluj), Patria (Craiova si Bucuresti), Cinema 3D Colours (Craiova), Premiera (Ploiești), Cinema Arta (Targu Mures), Cinema Grand Mall (Satu-Mare), Glendale (Bucuresti), Cinema Twins (Ploiesti).

Cuvinte cheie

Păreri despre Saga Amurg: Zori de Zi - Partea a 2-a, cea mai buna lansare din toate timpurile in Romania - Comentarii

0 păreri

 
Nu sunt comentarii la această ştire. Fi primul care comentează!

Spune-ţi părerea despre Saga Amurg: Zori de Zi - Partea a 2-a, cea mai buna lansare din toate timpurile in Romania

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Accesează contul tău sau înregistrează-te!

Autentificare cu Facebook

Autentificare pe CinemaBox
Închide
Ai cont pe Facebook?Conectează-te cu CinemaBox acum!Autentificare cu Facebook