• 1 2 3 4 5

Sfaturi pentru reduceri de Black Friday de Practic24.ro

Articol din 13 Octombrie 2019 / 0 păreri / 603 vizualizări

Relaxeaza-te si ia cateva notite, pentru ca iti vom dezvalui cateva trucuri pentru reduceri de Black Friday.

1. Afla cand va avea loc Black Friday pe https://www.practic24.ro
In teorie, Black Friday se desfasoara in ultima vineri din luna noiembrie, dar in anii trecuti lucruri au fost putin diferite. Unii retaileri au inceput Black Friday mai devreme, chiar din prima vineri a lunii noiembrie sau au oficializat evenimentul in penultima vineri din noiembrie. Trebuie sa stii ca nu exista o data unanim valabila in toata lumea. De aceea, este important sa afli din timp cand se va organiza Black Friday la noi in tara. Deja in septembrie sau octombrie, aceasta data ar trebui sa fie facuta publica si imediat ce ai aflat-o o poti incercui in calendar, ca sa nu o ratezi. 

2. Studiu
Fa o analiza a pietei inainte de Black Friday. Nu trebuie sa fie ceva foarte complicat sau consumator de timp. Important este sa  nu te trezesti de Black Friday ca umbli haotic prin mai multe magazine, fara sa stii de fapt ce cauti, care sunt preturile pe care le vizezi etc. Deci, concentreaza-te pe anumite produse, magazine si preturi, iar de Black Friday totul va fi mult mai simplu pentru tine. Fii atent, pentru ca nu toate magazinele promoveaza reduceri de black friday si in loc sa pierzi timpul in ziua respectiva incercand sa afli DE UNDE sa cumperi ca sa economisesti, este mai intelept sa-ti faci temele din timp. Nu-ti fie teama. Magazinele vor face publice acesta informatii inainte de Black Friday. Trebuie doar sa ramai in alerta si sa afli dinainte care sunt acestea.

3. Cel putin incearca sa-ti prioritizezi dorintele si nevoile
Acest lucru ar putea intra tot la pregatirea pentru reduceri de Black Friday. Este extrem de important sa-ti faci o lista de prioritati cu dorinte si nevoi.
Stim, acest lucru nu este foarte simpli si, de cele mai multe ori, nimeni nu face asta, dar de Black Friday este critic sa te ajuti de acest lucru. Cel mai probabil nu o sa poti sa bifezi tot ceea ce ai trecut pe lista si va trebui sa evidentiezi anumite dorinte, produse de care ai intr-adevar nevoie sau pe care ti le doresti din tot sufletul. Sa fii organizat de Black Friday te va ajuta foarte mult. Ai incredere in noi.

Tine cont de aceste 3 sfaturi pentru reduceri de Black Friday si va fi mai usor sa comanzi produse la preturi taiate, pentru a economisi inteligent.


Păreri despre Sfaturi pentru reduceri de Black Friday de Practic24.ro - Comentarii

0 păreri

 
Nu sunt comentarii la această ştire. Fi primul care comentează!

Spune-ţi părerea despre Sfaturi pentru reduceri de Black Friday de Practic24.ro

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Accesează contul tău sau înregistrează-te!

Autentificare cu Facebook

Autentificare pe CinemaBox
Închide
Ai cont pe Facebook?Conectează-te cu CinemaBox acum!Autentificare cu Facebook