• 1 2 3 4 5

Top 6 Orase frumoase din tara noastra pe care trebuie sa le vezi

Articol din 16 Octombrie 2019 / 0 păreri / 491 vizualizări

Este foarte important sa calatoresti astfel te relaxezi si descoperi locuri si experiente noi. In plus daca zilnic esti la locul de munca, merita ca macar la sfarsit de saptamana sa iesi din casa. Inainte de a cauta o destinatie exotica pentru ati petrece concediul trebuie sa stii ca si in tara noastra sunt o multime de locuri interesante de vizitat: cascade, castele medievale dar si orase foarte frumoase.

Iata o lista cu orase din tara noastra pe care trebuie sa le vezi:

1. Oradea. La numai 12 km distanta de Baile Felix cea mai mare statiune balneara din tara, Oradea este traversata de Crisul Repede. Aici poti vizita Cetatea Oradiei, Palatul Vulturul Negru, Gradina Zoologica, unde pot vedea o multime de animale exotice si de la noi din tara. Pune si acest oras pe lista ta de dorinte de vizitat.

2. Cluj Napoca. Daca esti pasionat de natura, arhitectura si animale Cluj Napoca trebuie trecut pe lista ta cu vizite. Aici poti vizita bastionul croitorilor Piata Unirii, Cetatuia sde unde poti vedea o parte din oras, Observatorul Astronomic, Gradina Botanica si multe alte atractii.

3. Brasov. Daca ai un weekend liber ar trebui sa te duci la Brasov, aici poti vizita cladirea Sfantului Muzeul de Arta, Poarta Ecaterina, Strandul Sforii, precum si multe alte locuri, in plus doar o plimbare de seara in oras, cu siguranta te v-a umple de energie.

4. Sighisoara. Chiar daca nu este un oras mare Sighisoara are ceva aparte care cu siguranta te va fermeca. Cetatea Medievala este punctul forte de atractie al orasului dar bineinteles ca vizita ta aici poate avea si mai multe vizite in mai multe locuri precum Muzeul Petofi Sandor, Turnul Tabacarilor, Turnul Cizmarilor, Turnul Cojocarilor si alte locatii pline de istorie.

5. Timisoara. Chiar daca ai doar o zi la dispozitie orasul Timisoara iti ofera atractii turistice pe care le poti vizita pentru a te umple de energie. Muzeul Satului Banatean, Parcul Rozelor, Piata Victoriei, Bastionul Teresa, Parcul Botanic, Palatul Baroc, sunt doar cateva atractii de pus pe lista de vizitat in Timisoara in plus daca tot esti aproape de granita cu Ungaria si Serbia poti face o vizita si in tarile vecine.

6. Bucuresti. Capitala tarii trebuie si ea vizitata daca ai cateva zile la dispozitie te pot bucura de arhitectura orasului Palatul Parlamentului, Muzeul National de Arta, Parcul Cismigiu, Arcul de Triumf, Palatul Mogosoaia, Lacul Herastrau, sunt doar cateva din locurile pe care le poti vizita aici. In plus ai o multime de restaurante, magazine, mall-uri unde iti poti petreceti timpul.

Care oras doresc sa il vizitezi data viitoare cand ai cateva zile libere? Iara noastra are o multime de obiective turistice si ar fi pacat sa nu le vezi macar o data in viata.


Păreri despre Top 6 Orase frumoase din tara noastra pe care trebuie sa le vezi - Comentarii

0 păreri

 
Nu sunt comentarii la această ştire. Fi primul care comentează!

Spune-ţi părerea despre Top 6 Orase frumoase din tara noastra pe care trebuie sa le vezi

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Accesează contul tău sau înregistrează-te!

Autentificare cu Facebook

Autentificare pe CinemaBox
Închide
Ai cont pe Facebook?Conectează-te cu CinemaBox acum!Autentificare cu Facebook